22 mei – Vacance in la France

Lekker op Vacance in la France, we gaan op een roadtripje door Frankrijk. We zien wel waar we uit komen en wat we gaan doen. We hebben wat boekjes, waarvan ook een soort roadtrip boekje ‘Langzaam door Frankrijk’ met een routeboekje en bezienswaardigheden langs de route. Eigenlijk gaan we meestal verder weg omdat we zo van lekker weer houden en dat betekent vliegen maar omdat we niet zeker wisten wanneer we de punctie en de terugplaatsing zouden hebben, gaan we nu met de auto. En vliegen is volgens mij ook niet zo heel goed voor ons lieve embryo’tje.

Mijn planning die ik naar aanleiding van de vorige IVF beurt had gemaakt klopte overigens op de dag. Het is precies gegaan zoals gepland. Nu maar hopen dat dit ook de meest optimale condities oplevert voor de innesteling en voor een goede zwangerschap.

Een weekje met vakantie na de terugplaatsing lijkt ons een goed idee omdat je lekker gaat ontspannen, niet te veel gaat nadenken, afgeleid bent en de tijd lekker snel gaat. Goede ingrediënten om de eerste wachtweek door de komen.

Viva la France!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s